Lyhyesti - juuri nyt...

Nyrkkeilyä ja multimediaa

Posted on: January 5th, 2015 by kari No Comments

Hannes Paananen kävi Lontoossa kuvaamassa Urheilulehdelle repparia. Tilaus oli periaatteessa vain perinteiselle paperilehtirepparille, mutta aiheen inspiroivama hän päätti tehdä nopeasti myös lyhyen multimediatarinan.

Hannes itse kertoo:

"Kävelemme sisään Britannian vanhimpaan nyrkkeilyseuraan Reptoniin, joka on perustettu vuonna 1884. Kuvaajana hymyilen sisäisesti, sillä katson nyrkkeilysalia mistä vinkkelistä tahansa, on seinien historiallinen näkymä hiveltävää katseltavaa. Saavuimme toimittajan Topias Kauhalan kanssa tapaamaan Repton Boxing Clubin puheenjohtajaa David Robinsonia, joka on ollut virassaan jo yli 25 vuotta. Toimittaja perehtyy tekemään haastattelua ja minä alan valokuvaamaan nyrkkeilysalin yksityiskohtia.

Kuvatessani ajattelen, että tämä kokemus täytyy kertoa ihmisille myös muutenkin kuin vain lehdestä lukien. Mukanani on myös langaton mikrofoni, joten kysymme varsinaisen haastattelun jälkeen Davidiltä,  josko hän haluaisi lausua myös muutaman sanan kameralle.

Käytännössä tämän videon tekeminen lehtikeikan ympäriltä vaati ainoastaan, että otimme myös toisen, lyhyemmän haastattelun videolle. Toki otin valokuvatessani myös muutaman klipin liikkuvaa kuvaa, mutta pääasiassa video on kuvitettu valokuvilla ja aikataulullisesti toteutettu siinä ajassa missä normaali lehtikeikkakin. Tämän lisäksi luonnollisesti postprosessointi vei oman aikansa.

Toteutettu Canon 1Dx kameralla, L-sarjan linsseillä, sekä langattomalla mikrofonilla Sennheiser EW 112-P G3. Leikattu Adobe Premierillä."

Tässä linkki UL:n sivuille.

 

 

Leave a Reply