iPad

Outcastes – multimedia

Posted on: October 7th, 2014 by kari No Comments

Outcastes. Multimedia in collaboration with photographer Tim Bird. © DocImages 2014Julkaisimme viime viikolla palkitun valokuvaajan Tim Birdin kanssa yhteistyössä tekemämme kokonaisuuden, jossa on käytetty tekstiä, valokuvaa, videota, timelapsea ja panoraamaa. Klikkaa tästä katsoaksesi multimedia. Kokonaisuus on englanninkielinen.

Teimme julkaisusta sekä universaalisti verkossa toimivan version (joka toimii myös ns. web-applikaationa tableteilla) sekä erikseen iPadille suunnitellun kokonaisuuden. Erona näillä kahdella versiolla on ennen kaikkea se, että käytettäessä iPadille natiivisti suunniteltua versiota DocImages applikaation kautta lukukokemus on erittäin sujuva ja toimii myös silloin, kun verkkoa ei ole saatavilla (panoraamakuvat vaativat verkkoyhteyden toimiakseen tässä julkaisussa).

Teimme kaiken pro bono  ja kokonaisuus on nähtävissä ja ladattavissa ilmaiseksi, sillä koimme Timin kanssa asian tärkeäksi ja toivomme, että julkaisumme tavoittaa mahdollisimman monet.

Sain juuri muutaman valokuvan, joissa työtämme näytetään Tikau Sharen hyväntekeväisyyshuutokaupassa viikonloppuna. Pienet teot voivat merkitä paljon ihmisille joilla ei ole mitään  - toivottavasti tämä julkaisumme olisi osaltaan sellainen.

auction

 

Lisäys: 8.10 alkaen Outcastes on saatavilla myös kirjana iPadille - edelleen ilmaiseksi.

 

Leave a Reply