iPad

Veden Saartamat

Posted on: October 22nd, 2013 by kari No Comments

Veden Saartamat

Tämä työ ei ole niinkään tarkoitettu erilliseksi julkaisuksi, vaan yksinkertaiseksi kokeiluksi/demoksi niistä mahdollisuuksista, joita meillä on.

Dokumentaristi Petteri Saario (DocArt/Wildfin) sai juuri valmiiksi hienon ja näyttävän kuusiosaisen dokumenttisarjansa Veden saartamat, joka tulee YLE:ltä ulos nyt marras-joulukuussa.

Sarjan web-sivut kertovat lisää.

Syntyi ajatus kokeilla, voisiko iPadille tehdä jonkinlaisen version, jota voisi käyttää niin sanotussa pitching-tilanteessa, eli kun tekijät yrittävät vakuuttaa potentiaalisia rahoittajia/julkaisijoita, että projektissa on aineksia.Teimme pienen WebAppin  jossa sarjan jokaisesta osasta on nähtävissä 30" traileri.  Työ on optimoitu iPadille, vaikka toimii luonnollisesti myös tavallisella koneella ja selaimella.

Katso työ tästä linkistä (tai klikkaa kuvaa yllä).

2kdm7_qrcode_20131022091224Ajatuksena  oli lisäksi, että työtä esittelevän henkilön (tyypillisesti siis tekijä tai tekijät  itse)  iPadin takakanteen voisi kiinnittää QR-koodin, josta kiinnostuneiden olisi helppo skannata linkki itselleen omalle iPadille. Joka siis tallentuu App-muodossa.

Mielestäni toimiva ajatus näin demona - saa nähdä ottaako tuulta oikeassa käytössä.

 

Leave a Reply