Koulutus

Vuoden multimedia 2013

Posted on: March 7th, 2014 by kari No Comments

vuoden multimediaMinulla oli ilo ja kunnia käydä tänään Helsingissä kumartamassa meille Suomen Lehtikuvaajien Vuoden Multimedia 2013 -palkinto.

Varsinainen sielu työn takana on Heli Kaskinen. Hänen tarinansa ja ennen kaikkea rohkeutensa kerronnassa tekevät tästä sen, mitä se on. (Klikkaa kuvaa katsoaksesi.)

Oma roolini oli olla lähinnä mentorina ja tuottajana.

Olen kirjoittanut tästä kyseisestä työstä ja sen synnystä aiemmin näillä sivuilla, joten en toista sitä nyt tässä. Minua lämmittää suuresti se, että kävimme tänään Helin kanssa yhdessä palkinnon kumartamassa. Aivan liian usein me valokuvaajat ajattelemme  "minun työni, minun kuvani, minä, minä..." On niin hienoa, kun voi sanoa "me".

Tämä on yksi tärkeimpiä asioita, joita meidän kuvaajien pitää oppia. Että kyseessä on me. Olemme tottuneet ajattelemaan itsekeskeisesti - valokuvaajat kun ovat tyypillisesti yksinäisiä susia - mutta multimediamaailmassa se ei vain toimi.

"Recipe for failure" kuvasi MediaStormin Brian Storm yksin tekemistä workshopissamme - yritän itse muistuttaa tästä jatkuvasti omassa opetuksessani ja työssäni.

On hienoa kuunnella aplodeja,  jotka kuuluvat nuorelle, rohkealle tekijälle,  jota itselläni on ollut ilo ja kunnia yrittää ohjata oikeaan suuntaan.

Mahtavaa Heli!

Leave a Reply